Policijska uprava Trebinje: OPREZ ZBOG OČEKIVANOG PRILIVA MIGRANATA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Policijska uprava Trebinje: OPREZ ZBOG OČEKIVANOG PRILIVA MIGRANATA

Izvor: radio trebinje | Datum:22.02.2019.

Od početka februara na području koje operativno pokriva Policijska uprava Trebinje nađeno je 18 migranata za koje postoji osnov sumnje da su ilegalno prešli granicu sa susjednom državom, a samo tokom jučerašnjeg dana na području Trebinja otkrivena su tri, a u Ljubinju jedan migrant.

Ovo je za Radio Trebinje navela Vanja Antelj, portparol Policijske uprave Trebinje, dodajući da su u našem gradu juče zatečena tri Alžirca, a u Ljubinju lice iz Maroka, a svi su predati Jedinici granične policije Trebinje na dalje postupanje.

Ona je upozorila da se, sa ljepšim danima, očekuje povećani priliv migranata prema unutrašnjosti, i da će sve policijske stanice na našem području pojačati rad koji se odnosi na ilegalne migracije.

„Upućujemo apel svim građanima, a naročito onima koji stanuju u graničnom pojasu, da preduzmu mjere kako bi zaštitili svoju imovinu, da zaključavaju kuće i vozila, i da, ukoliko uoče kretanje sumnjivih nepoznatih lica u blizini kuća, odmah obavijeste policiju, kako bi se pravovremeno spriječilo eventualno izazivanje krivičnih djela ili – da se izvršioci zateknu na licu mjesta“, ističe Antelj.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: