Servisne informacije za 23. februar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 23. februar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:23.02.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 23.02.2019. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Iz "Elektro-Hercegovine" je saopšteno da su bez napajanja Zupci, dalekovod Klis i dio Popovog polja. Ekipe su od ranih jutarnjih časova na terenu i rade na otklanjanju kvarova.

Iz „Elektro-Hercegovine“ obavještavaju i potrošače električne energije na području opštine Gacko koji se snabdijevaju preko DV 10 kV Fojnica (otcjepa Domrke), da će zbog izvođenja radova od strane "Elektroprenos-a" BiH doći do prekida napajanja električnom energijom danas u periodu od 8 do 17 časova. Iz "Elektro-Hercegovine" mole potrošače da imaju razumijevanja za navedeno beznaponsko stanje.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 27 pregleda i 10 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu rođena je jedna djevojčica, dok na Odjeljenju porodilišta u Nevesinju nije bilo poroda za protekli dan.

Trebinjski vatrogasci su imali više intervencija, i trenutno su na terenu. Zbog jakih udara vjetra imali su pune ruke posla od ranih jutarnjih sati.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Ekipe „Hercegovina puteva“ su obavile preventivno posipanje puteva, a rade i na redovnom čišćenju puteva.

Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su za protekla 24 časa evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira u Bileći i Nevesinju, a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Bileći koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: