Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:01.03.2019.

Još uvijek se saniraju posljedice i procjenjuje šteta koju je prouzrokovao jak olujni vjetar u Trebinju. Skoro sedmicu dana, svo raspoloživo ljudsvo i mehanizacija su u ovoj službi. Dokle se stiglo sa sanacijom i da li postoje prve zvanične informacije o visini materijalne štete, ovog jutra odgovario nam je Stevan Bekan, direktor JU "Ekologija i bezbjednost" Trebinje.

A, na nedavno održanom izboru za najboljeg sportistu grada, jednoglasnom odlukom stručnog žirija, ŽKK "Leotar 03" proglašen je za najuspješniji sportski kolektiv u prošloj godini. Osim dobrih kolektivnih rezultata, ovaj tim bogatiji je i za drugo mjesto u kategoriji najboljeg sportiste, a nosilac ovog priznanja je članica kluba Marija Kešeljević. Da tim ima čemu da se nada dokaz je i priznanje perspektivnog sportiste koji je zaslužno ponijela Marija Tasovac. Tim povodom ove dvije dame, zajedno sa trenerom Miloradom Nadaždinom, uljepšale su svojim gostovanjem naš jutarnji program.

U redovnoj rubrici o zdravlju, i ovog petka savjete su dali farmaceuti Apoteka Belladonna.

A ugodan ostatak dana žele Vam SAM-TEX COMPANY, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Info-Centar, Dineco namještaj po mjeri, X express, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Trial, Butik Stil, TomTailor ft Vogeli, Peko Trebinje, KapitalSoft :: Informatički Studio.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: