Ratka Šipovca prvi ugledao brat | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ratka Šipovca prvi ugledao brat

Izvor: Srna | Datum:25.08.2015.

Ratku Šipovcu /41/ iz nevesinjskog sela Zalom, koji je pronađen večeras nakon sedmodnevne potrage, ukazana je ljekarska pomoć, nakon čega je pušten kući.

Ratka Šipovca prvi ugledao brat"Ukazana mu je ljekarska pomoć, ali nije smješten u bolnicu. Sada je kući, ali pratiće se njegovo zdravstveno stanje", rekli su Srni u nevesinjskoj policiji.

Šipovac je pronađen večeras oko 18.00 časova živ i dobrog zdravstvenog stanja u širem rejonu sela Zalom, na oko pet kilometar od porodične kuće u pravcu prema Kifinom Selu u kraškom predjelu.

"Prilikom potrage u kojoj je učestvovao veliki broj ljudi njegov brat je prvo ugledao njegovu obuću, a onda i Ratka koji je bio skriven u jednoj kraškoj vrtači. I juče se prolazilo tuda, ali ga niko nije uočio", kažu u policiji.

Šipovac je lice sa posebnim potrebama i otežano komunicira.

Ratko Šipovac je nestao prije sedam dana ispred porodične kuće u zaseoku Knežak.

U višednevnu potragu bili su uključeni pripadnici policije, Oružanih snaga BiH, Gorske službe spašavanja iz Mostara, radnici preduzeća "Nevesinje-putevi", članovi Lovačkog društva "Srndać", kao i mnogi mještani.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: