Servisne informacije za 05. mart 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 05. mart 2019. godine

Izvor: herceg tv | Foto: herceg tv | Datum:05.03.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 05.03.2019. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Obavještavaju se potrošači električne energije koji se nalaze na području Jasen - Mosko -Ljubomir, da će zbog izvođenja radova od strane ZP „Elektro – Hercegovine“ a.d. Trebinje, doći do prekida napajanja električnom energijom dana 05.03.2019. u vremenu od  09:00 do 13:00 časova.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 40 pregleda i 14 intervencija na terenu.

U nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda, dok su na Odjeljenju porodilišta u Foči rođena dva dječaka i jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci su imali 7 intervencija, 3 tehničke i gašenja 4 požara na sljedećim mjestima:

-      Velja Gora

-      Dražin Do

-      Kasarna

-      Brova.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Ekipe „Hercegovina puteva“ rade na redovnom održavanju. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirana jedna saobraćajna nezgoda u Trebinju, koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 7 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 82%, pritisak 982 milibara, vjetar sjeverni 2 m/s. U Bileći je jutros  4 stepena, u Nevesinju 6 stepeni, u Gacku jutros 5 stepeni. Na Čemernu 3 stepena, visina starog sniježnog pokrivača je 20 cm.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: