Servisne informacije za 11. mart 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 11. mart 2019. godine

Izvor: HERCEG RTV | Foto: HERCEG RTV | Datum:11.03.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 11.03.2019. godine.

Snabdijevanje vodom na području grada Trebinja je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća „Vodovod“.

Iz „Elektro-Hercegovine“ obavještavaju sve potrošače koji se snabdijevaju sa DV Lastva-škola, Aranđelovo, Konjsko, te dijela DV Strujići i Begović Kula da će dolaziti do povremenih isključenja zbog radova na redovnom održavanju linija.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljena su 53 pregleda i 13 intervencija na terenu.

U trebinjskom porodilištu nije bilo poroda,  na Odjeljenju porodilišta u Foči rođen je jedan dječak, a u Nevesinju jedna djevojčica.

Trebinjski vatrogasci su imali  dvije intervencije.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni. Ekipe „Hercegovina puteva“ rade na redovnom održavanju i otklanjanju sitnih odrona. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite uživo na portalu www.herceg.tv putem servisa GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno je da su u protekla 24 časa U Bileći evidentirali 2 krivična djela: oštećenje i otuđenje tuđe stvari, te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja. U Gacku i Trebinju evidentirano je po jedno narušavanje javnog reda i mira, a u Trebinju se dogodila jedna saobraćana nezgoda koja je za posledicu imala manju materijalnu štetu.

U Trebinju je u 7 časova izmjereno 11 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha 81%, pritisak 985 milibara, vjetar sjeverni 1m/s. U Bileći je jutros  9 stepeni, u Nevesinju 7 stepeni, u Gacku takođe 7  stepeni. Na Čemernu 4 stepena, a visina sniježnog prekrivača je 1 cm.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: