Ćurić: Život Srba na Kosovu nije nimalo lak | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Život Srba na Kosovu nije nimalo lak

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:23.03.2019.

Prvi čovjek Trebinja nalazi se u radnoj posjeti Kosovu i Metohiji. Mirko Ćurić za Herceg Televiziju kaže da je posjetio Goraždevac, opštinu u okolini Peći, te da je razgovarao sa tamošnjim malobrojnim srpskim življem koji su mu rekli da život ovdje nije nimalo lak.

Ćurić je obišao i srpske bogomolje na području Kosova i Metohije, gdje je razgovarao sa igumanom Savom Janjićem, porijeklom iz Trebinja, koji je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost povodom Ćurićeve posjete.

Gradonačelnik Trebinja je Srbima sa Kosova poručio da vjera, mudrost, hrabrost i ljubav pobjeđuju sve.

Podsjećamo, pod pokroviteljstvom Kancelarije za Kosovo i Metohiju, a u organizaciji Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Republike Srpske, ovo je prva delegacija Saveza opština i gradova Republike Srpske koja od danas boravi u posjeti Kosovu i Metohiji.

Delegacija će sutra, 24. marta, u 18 časova u Zubinom Potoku prisutvovati akademiji povodom obilježavanja 20 godina od zločinačkog Nato bombardovanja SRJ.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: