ALO TAXI - Bezbjedna i kvalitetna vožnja do željene destinacije, pozovite 1526! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ALO TAXI - Bezbjedna i kvalitetna vožnja do željene destinacije, pozovite 1526!

Izvor: HERCEG TV/Sponzorisani članak | Datum:25.03.2019.

Ako želite udoban i bezbjedan prevoz u kvalitetnim vozilima i sa ljubaznim i profesionalnim vozačima, onda je za vas "Alo taksi" pravi izbor.

Potrebno je samo da pozovete broj 1526 i "Alo taksista" će biti na traženoj lokaciji u najbržem mogućem roku. Za "Alo taksi" nema ograničenja jer rade na usluzi građanima 24 časa dnevno.

Za veoma kratko vrijeme "Alo taksi" je uspio da značajnim poboljšanjem kvaliteta usluge postane specifični znak drugačije i bolje taksi usluge u Trebinju. Na raspolaganju su vam gradska i vangradska usluga, te poslovna putovanja u udobnim i dobro opremljenim vozilima.

Glavna ideja ove taksi usluge u našem gradu je da kako Trebinjcima, tako i brojnim turistima pruži bezbjedan i kvalitetan prevoz u novim vozilima sa uniformisanim vozačima i po pristupačnoj cijeni, kako to rade i gradovi u regionu.

Sve novosti iz "Alo taksija" možete da saznate i na njihovoj Fejsbuk stranici.

Dostupni smo 0-24 svakog dana. Pozovite nas i odužićemo Vam se vrhunskom taksi uslugom.

Sigurna cijena.
Sigurna vozila.
Sigurni vozači.

Vaš ALO TAXI
Call centar 1526
Kontakt: +387(0)65644425
Adresa: Hercegovačka bb
89101 Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: