Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg tv | Datum:18.04.2019.

Na sceni Kulturnog centra Trebinje večeras od 20 časova biće odigrana predstava "Toksini" koja je rađena u saradnji sa Narodnim pozorištem Republike Srpske Banja Luka i koprodukciji sa Teatrom FEDRA Bugojno i Gradskim pozorištem Trebinje. Premijera predstave je bila u NPRS Banja Luka, na sceni "Petar Kočić" gdje se repertoarski i igra.

Sa nama ovoga jutra glavni akteri predstave Željko Milošević i Senad Milović. Naime, "Toksini" su drama u pet slika, žanrovski različitih, ali u krajnjem sagledavanju viđenog, povezanih priče koje snažnim crnohumornim, dramskim, pa i tragičkim akcentom ulaze i razotkrivaju suštinu današnjeg života čiji nas svakodnevni, usvojeni „standardi“ nagrizaju kao rđa.

Modni sponzori i osamnaestog aprilskog jutra bili su: TomTailor ft Vogeli Peko Trebinje.

Naš jutarnji program podržavaju i: Sam-Tex Company, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Dineco namještaj po mjeri, X express, Apoteke Belladonna - Trebinje, Klub 089, Bar 2000, Lotex, Trial, Butik Stil, ZK Office, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija,Kapital Soft :: Informatički Studio.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: