Laketa: Akcenat na bezbjednost saobraćaja u blizini škola | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Laketa: Akcenat na bezbjednost saobraćaja u blizini škola

Izvor: Herceg TV | Foto: CJB Trebinje | Datum:03.09.2015.

Na inicijativu načelnika CJB Trebinje Žarka Lakete, danas je u kancelariji direktora Centra srednjih škola u Trebinju, održan sastanak načelnika Lakete i direktora srednjih škola iz Trebinja. Sastanku je osim načelnika i direktora škola prisustvovao i načelnik Sektora policije Bojan Dabić.


Na sastanku je razgovarano o potencijalnim rizicima koji se tiču bezbjednosti učenika i unapređenju dosadašnje saradnje.

„Danas smo razgovarali o saradnji policije i škola, o bezbjednosti učenika u školama i ispred škola. Ispred škola akcenat je stavljen na bezbjednost saobraćaja s obzirom na činjenicu da se škola nalazi neposredno uz put“ rekao je Laketa i dodao da će policijski službenici snimiti stanje svih škola na području Centra i na uočene nedostatke, a koji mogu dovesti do ugrožavanja bezbjednosti učenika, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlaštenjima.

„Saradnja sa Centrom je solidna“ rekao je u izjavi novinarima Vasiljko Škrivan, direktor Centra srednjih škola i naglasio da su prekršaji svedeni na minimum.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: