Nevesinje: Slavske svečanosi u udruženju 'Moja nada' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Slavske svečanosi u udruženju 'Moja nada'

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:11.05.2019.

Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Moja nada“ obilježilo je danas krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog. Slavski obred u Dnevnom centru obavio je sveštenik Mladen Čalija. Rezanju slavskog kolača prisustvovali su predstavnici lokalne uprave, direktori javnih ustanova i drugi gosti.

Sveštenik Mladen Čalija izrazio je nadu da će čudesna moć Svetog Vasilija uvijek biti na pomoći ovom udruženju koje za svoj trud zaslužuje Božiji blagoslov. U ime lokalne uprave slavu su čestitali predsjedenik Opštinskog parlamenta Momčilo Vukotić i zamjenik načelnika Milutin Samardžić.

Direktor Udruženja „Moja nada“ Slavica Bulut poželjela je roditeljima i polaznicima Dnevnog centra da prevaziđu teškoće kroz koje prolaze.

–Nadam se da će uz pomoć dobrih ljudi ovo udruženje nastaviti da uspješno provodi svoju humanu misiju – istakla je Bulut.

Polaznici Dnevnog centra su za goste pripremili prigodan kulturni program. Radost praznika podijelili su sa članicama Etno grupe „Sveti Dimitrije“ i bivšim učenicima Muzičke škole „Sveti Roman Melod“.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: