Najava: 'VIII MEĐUNARODNI NAUČNI SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNIH NAUKA i XXIV SAVJETOVANJE INŽENJERA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRPSKE AgroReS 2019' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: 'VIII MEĐUNARODNI NAUČNI SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNIH NAUKA i XXIV SAVJETOVANJE INŽENJERA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRPSKE AgroReS 2019'

Izvor: Herceg tv | Datum:14.05.2019.

U Trebinju će se u periodu od 16. do 18. maja održati "VIII MEĐUNARODNI NAUČNI SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNIH NAUKA i XXIV SAVJETOVANJE INŽENJERA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRPSKE AgroReS 2019".

Svečano otvaranje Simpozijuma biće upriličeno u četvrtak, 16. maja sa početkom u 15.00 časova, u velikoj sali "Hidroelektrana na Trebišnjici". Svečanom otvaranju će, pored učesnika Simpozijuma iz zemlje i inostranstva, prisustvovati i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske, kao i loklani predstavnici vlasti.

Na Simpozijumu će biti saopšteno 159 radova iz 14 zemalja.

Takođe, u organizaciji Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i Grada Trebinja, a u sklopu "VIII MEĐUNARODNI NAUČNI SIMPOZIJUM POLJOPRIVREDNIH NAUKA i XXIV SAVJETOVANJE INŽENJERA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRPSKE AgroReS 2019", biće upriličen i niz propratnih manifestacija.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: