Radmilović i Laketa najavili: Novi objekat za smještaj policije u Gacku | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radmilović i Laketa najavili: Novi objekat za smještaj policije u Gacku

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:11.09.2015.

Načelnik CJB Trebinje Žarko Laketa nastavio je praksu obilaska opština Istočne Hercegovine koje pokriva Centar , Laketa se danas u Gasku sastao sa načelnikom ove opštine Milanom Radmilovićem. Razgovarali su o stanju bezbjednosti u ovoj opštini. S obzorom na stanje u kome se nalazi zgrada policije u Gacku sastanak nije mogao proći bez te teme. Kako je rečeno vrlo brzo bi se moglo krenuti u rješavanje ovog problema.


„To ćemo raditi u budućem vremenu, dogovorili smo se da ćemo zajedno definisati projektnu varijantu, vidjećemo da li će to biti nova zgrada ili nešto drugo. Stara zgrada je u ruševnom stanju“ , rekao je Radmilović.

Kada je u pitanju stanje bezbjednosti ono je ocijenjeno dobrim. Gacko je mala opština tako da većih problema nema, ipak dobra saradnja policije i lokalne zajednice nije naodmet.

Laketa se zahvalio načelniku Gacka na iskazanoj podršci u u rješavanju problema smještaja policije i izrazio saglasnost sa Radmilovićevom ocjenom bezbjednosti.

Sastanku su prisustvovali i zamjenik načelnika opštine Radoica Antunović, zamjenik načelnika Centra Milivoje Vuković i komandir Policijske stanice Gacko Saša Glušac.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: