Radovan Grdinić novi predsjednik Šahovskog saveza Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radovan Grdinić novi predsjednik Šahovskog saveza Republike Srpske

Izvor: Hercegovina Press | Datum:22.05.2019.

Na vanrednoj sjednici Skupštine Šahovskog saveza Republike Srpske, razriješeni su predsjednik i članovi Izvršnog odbora, a za novog predsjednika Saveza izabran je Radovan Grdinić iz Trebinja.

Sjednica na kojoj je prisustvovalo 25 delegata održna je u Tesliću, a radno predsjedništvo činili su Željko Simić, Vladimir Subotić, Jovo Janjić i Milan Mičeta.

Na sjednici se raspravljalo o aktuelnom stanju u šahu Republike Srpske, a zaključeno je da se šah nalazi u izuzetno nezadovoljavajućem stanju.

Na sjednici su smijenjeni i predsjednik i članovi Nadzornog odbora, predsjednik i članovi Sportske arbitraže predsjednik i podpredsjednik Skupštine, delegati Šahovskog saveza Republike Srpske u Skupštini Šahovske unije BiH, te članovi UO Šahovske unije BiH.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su Aleksandar Savanović iz Banjaluke, Željko Simić iz Teslića, Igor Drinčić iz Prijedora, Jovica Mišić iz Doboja, Zoran Lubara iz Istočnog Novog Sarajeva i Neđeljko Hupkijević iz Gacka.

Novi predsjednik Nadzornog odbora je Nikola Stojaković iz Ribnika, a članovi su Božana Babić iz Teslića i Predrag Batinić sa Sokoca.

Za članove UO Šahovske unije BiH izabrani su Radovan Grdinić, Borislav Predojević i Aleksandar Savanović.

Sve odluke donesene su jednoglasno.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: