Gacko: Načelnik Radmilović ugostio najbolje osnovce i srednjoškolce | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Načelnik Radmilović ugostio najbolje osnovce i srednjoškolce

Izvor: Radio Gacko | Datum:24.05.2019.

U kabinetu načelnika opštine Gacko održan je prijem za učenike i nastavnike O.Š. “Sveti Sava“ i SŠC „Pero Slijepčević“ koji su postigli dobre rezultate na republičkim takmičenjima. Nagrađeni su učenici osnovne škole Jana Antelj i Igor Zelenović i njihovi nastavnici Dragana Ćorić i Zoran Vidaković.

Jana Antelj, učenica 7. razreda je bila treća na republičkom takmičenju iz srpskog jezika, a Igor Zelenović, učenik 9. razreda je osvojio prvo mjesto na republičkom takmičenju u skoku u dalj.

Nagrade su uručene i učenicima 2. razreda mašinske škole Jovanu Beatoviću i Luki Ivanoviću, te njihovoj profesorici Milanki Okiljević. Jovan i Luka su osvojili prvo, odnosno treće mjesto iz mehanike na republičkom takmičenju mašinskih škola. Nagradu je zasluženo dobila i ženska ekipa u malom fudbalu, pobjednice Malih olimpijskih igara, a predvodio ih je profesor fizičke kulture Gligor Košutić.

Najbolje učenike i sportiste pozdravio je načelnik Milan Radmilović poželivši im i da budu što bolji primjer generacijama koje dolaze. Načelnik Radmilović je najavio skori početak radova na novoj sportskoj dvorani kako bi naša djeca imala kvalitetne uslove za rad u narednom periodu.

Prigodne nagrade uručio je zamjenik načelnika Radoica Antunović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: