Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg tv | Datum:27.05.2019.

U sklopu projekta koji ima za cilj promociju turizma u prekograničnom području Bosne i Hercegovine i Crne Gore, pokrenuta je web stranica www.heritage-bih-mne.com. Stranica se bavi valorizacijom 40 spomenika i objekata koji spadaju u red kulturnog, istorijskog i prirodnog nasljeđa lociranog u Trebinju i Bileći u Bosni i Hercegovini i Nikšiću i Plužinama u Crnoj Gori. Na novoj web stranici se nalazi 40 kratkih inspirativnih priča o pomenutim objektima koje će zainteresovati i potaći na njihovo istraživanje s ciljem unapređenja turizma na prekograničnom području. Svaku od ovih priča prate i fotografije objekata koji su do sada bili nepravedno zanemareni. Tim povodom ovoga jutra gost emisije "Dobro jutro Hercegovino" bio je Miljan Vuković, menadžer projekta.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Peko Trebinje, Butik Stil, Apoteke Belladonna - Trebinje, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Sam-Tex Company, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL doo, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija, Kapital Soft :: Informatički Studio.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: