Gacko: Završna priredba-„Lijepo nam je u vrtiću bilo“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Završna priredba-„Lijepo nam je u vrtiću bilo“

Izvor: Radio Gacko | Datum:01.06.2019.

Radost, sjeta i suze obilježili su još jednu završnu priredbu starije vaspitne grupe Dječijeg vrtića Gacko i polaznika predškolskog programa pripreme djece za školu.

Na samom početku prisutne je pozdravila direktorica Jelena Gutović, roditeljima zahvalila za uspješnu saradnju, a djeci poželjela uspješne i srećne školske dane uz želju da iznad svega postanu dobri ljudi.

Nakon toga, budući prvačići su kroz recitaciju, pjesmu, igru i glumu ponosno pokazali samo djelić onoga što su učili i naučili uz nesebičnu pomoć svojih vaspitača u prethodnom periodu, a na opšte zadovoljstvo i oduševljenje prisutne publike, roditelja, baka i djedova.

Ovom priredbom simboličnog naziva „Lijepo nam je u vrtiću bilo“ stavljena je tačka na jedan bezbrižni period odrastanja mališana u ustanovi koja im je, možemo slobodno reći, bila druga kuća, a zaposleni u njoj siguran oslonac. Posebnu zahvalnost djeca i roditelji zasigurno duguju vaspitačicama čiji su rad, upornost i dugogodišnje iskustvo u vaspitno-obrazovnom radu doprinijeli da ovi predškolci na jesen potpuno spremni krenu u đačke pohode.

Program pripreme djece za polazak u školu ove godine vodile su vaspitačice Sandra Šupić, Biljana Bjeloglav i Mirjana Andrić, dok su stariju vaspitnu grupu Dječijeg vrtića izvele Dubravka Perišić i Danijela Savić, tako da će u septembru ukupno 60 prvačića u Gacku i 9 u Avtovcu sjesti u školske klupe.

Ekipa Radio Gacka želi im mnogo sreće na putu odrastanja i obrazovanja uz pregršt petica i đačkih radosti a prije svega dobro zdravlje,kako njima tako i njihovim roditeljima,a vaspitačima uspješan rad sa nekim novim generacijama!

 

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: