Za humanitarnu organizaciju „Čepom do osmeha“ u Bileći sakupljeno 40.000 čepova | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Za humanitarnu organizaciju „Čepom do osmeha“ u Bileći sakupljeno 40.000 čepova

Izvor: Opština Bileća | Datum:02.06.2019.

Učenici i zaposleni u Osnovnoj školi „Petar II Petrović Njegoš“  uspješno su realizovali još jednu akciju. Sakupili su blizu 40.000 čepova i poslali organizaciji „Čepom do osmeha“.

Ovu veliku donaciju organizatorima akcije u Novom Sadu predali su učenici koji su otputovali  na ekskurziju. Predstavnici organizacije „Čepom do osmeha“ nisu krili oduševljenje bilećkim osnovcima i u znak zahvalnosti obećali su  posjetiti ovu školu.

“Hvala svima koji su dali doprinos ovoj akciji, a posebnu  zahvalnost upućujemo radnicima Mljekare "Pađeni" koji su nam sakupili i dostavili više hiljada čepova. S obzirom na divan odziv i razumijevanje sa svih strana nastavljamo akciju i dalje!“, ističu organizatori akcije u Bileći.  

Učenici i zaposleni u ovoj školi u martu su započeli akciju prikupljanja čepova za članove ekološko-humanitarne organizacije "Čepom do osmeha" sa sjedištem u Novom Sadu. 

Sakupljanjem čepova obezbjeđuju se sredstva za pomoć djeci sa smetnjama u razvoju u vidu kupovine pomagala za svakodnevno lakše obrazovanje i funkcionisanje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: