Nevesinje: Načelnik primio trofejne kik-boksere | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Načelnik primio trofejne kik-boksere

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:16.09.2015.
Načelnik opštine Momčilo Šiljegović primio je ju u svom kabinetu osvajače zlatne i srebrene medalje na Evropskom prvenstvu u kik boksu Dejana Dragovića i Novicu Terzića. Još jednom im je čestitao na velikom uspjehu, naglašavajući da su na najbolji način predstavljali opštinu  na kontinentalnom takmičenju.

–  Vaš uspjeh je najbolji primjer kako se upornim trudom mogu ostvariti veliki rezultati – istakao je Šiljegović, izrazivši nadu da će njihovim stopama krenuti i drugi mladi sportisti iz Nevesinja. Načelnik je trofejnim kik bokserima uručio i novčanu nagradu.

Trener u KBK „Velež“ Momir Brenjo izrazio je očekivanje da će uspjesi njihovih kik boksera biti na pravi način vrednovani u lokalnoj zajednici.

 – Medalje osvojene u Španiji su samo dio bogate riznice odličja koja su zaslužili članovi našeg kluba posljednjih godina i to bi trebalo cijeniti kroz veću finansijsku podršku klubu – istakao je Brenjo.

Nakon osvojenog evropskog trona Dejana Dragovića krajem oktobra očekuje još veći izazov. Po prvi put će učestvovati na Svjetskom seniorskom prvenstvu.Planetarna smotra najboljih kik boksera svijeta održaće se u Beogradu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: