"Malac Genijalac" uskoro u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

"Malac Genijalac" uskoro u Trebinju

Izvor: Sponzorisano | Datum:06.06.2019.

Malac Genijalac je internacionalni edukativni sistem namijenjen zdravom razvoju dječijeg mozga. Ciljevi Malca Genijalca su podsticanje i razvijanje intelektualnih vještina i sposobnosti djece počev od ranog perioda života. Slijedeći ovu viziju Malac Genijalac uspješno spaja“ najbolje iz različitih svijetova”, primjenjujući dragocjena iskustva Istoka i Zapada.

Škola Malac Genijalac primenjuje originalni HIKARI 光 program Mentalne aritmetike. Hikari na japanskom znači svjetlost i simbolizuje proces učenja i buđenja (osvjetljavanja) mentalnih kapaciteta.  Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja, a zasniva se na upotrebi drevne računaljke abakus (算盤 jap. Soroban).

Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen za djecu od 3 do 12 godina uzimajući u obzir individualne potrebe svakog deteta. Učenje se praktikuje u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi. Mentalni razvoj se postiže na zabavan i razigran način, radom zasnovanim na tri ključne stvari: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.

BENEFITI:

  1. BRZO RAČUNANJE
  2. MEMORIJA
  3. FOTOGRAFSKO PAMĆENJE
  4. ANALITIČKO I LOGIČKO RAZMIŠLJANJE
  5. PAŽNJA I KONCENTRACIJA
  6. RAZVIJENA ČULA i REFLEKSI
  7. KREATIVNOST, MAŠTA I VIZUELIZACIJA
  8. SAMOPOUZDANJE I SAMOPOŠTOVANJE
  9. INTELIGENCIJA

Škola Malac Genijalac je razvijena u 12 zemalja Evrope, preko 60 gradova u Srbiji i 25 gradova u BiH, a od septembra i u Trebinju.

Više informacija pogledajte na: www.malacgenijalac.ba

PRIJAVITE SE


 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: