Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:08.06.2019.

U Trebinju je sinoć počeo 20. Moto vikend. Ovogodišnja jubilarna motorijada je okupila više od hiljadu bajkera iz regiona i Evrope.

Skup je sinoć otvoren koncertom „Riblje čorbe“, koji je bio prava uvertira za ovaj događaj.

Tradicionalni defile bajkera ulicama Trebinja zakazan je za večeras za 18 časova, nakon čega će u kampu biti održane moto igre, a program završava koncertom grupe „Zabranjeno pušenje“, koji počinje u 21 čas. A budući da je naš grad i danas i juče sav u znaku motorijade, mi smo odlučili da ugostimo Rada Jelića, člana Moto kluba "TNT" Trebinje.

Lovačko društvo „Viduša“ iz Bileće, osnovano je davne 1947. godine. Trenutno broji 280 članova, među kojima, osim sa područja Bileće, ima i ljubitelja lova iz još nekih opština. LD „Viduša“ ima organizovan lov na sve vrste domaće divljači: divlje svinje, srne, predatore, sitnu divljač, a u posljednje vrijeme idu i u lov na šakale. Društvo je aktivno na prostoru od oko 65.500 hektara lovne površine. Ovoga jutra o aktivnostima Lovačkog društva razgovarali smo sa Miodragom Kaporom, predsjednikom LD „Viduša“.

Ugodan vikend žele Vam i sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino": Dama Fashion, Apoteke Belladonna - Trebinje, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Sam-Tex Company, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL doo, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: