Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Datum:10.06.2019.

Međunarodna likovna kolonija "Kolo 2019", uspješno je završena u subotu 8. juna. Na svečanom zatvaranju upriličena je i zajednička izložba slikara koji su stvarali u okviru ove kolonije, a takođe je organizovana i aukcijska prodaja slika. Sva sredstva od prodaje darovana su u humanitarne svrhe, za liječenje našeg sugrađanina Matije Darmanovića. Kako je protekla cijela kolonija, ovog jutra razgovarali smo sa Ninom Lojović Milinić, predsjednicom Udruženja likovnih umjetnika Istočne Hercegovine "Milorad Ćorović".

Atletikom je počela da se bavi odmalena, tačnije od svoje 11 godine. Takmičila se u skoku udalj, troskoku, sprintu i bacanju koplja. Koplje je počela da baca sa 12 godina i polako, iz godine u godinu, to je postajalo ozbiljnije. U cijelu priču o atletici uveo ju je otac, koji je ujedno i trener u AK "Leotar". O atletici i životu u Americi ovog jutra razgovarali smo sa atletičarkom Vanjom Spaić.

Uspješnu radnu sedmicu žele Vam i sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino": Dama Fashion, Apoteke Belladonna - Trebinje, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Sam-Tex Company, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL doo, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: