U Trebinju sutra počinje investiciona konferencija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Trebinju sutra počinje investiciona konferencija

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:17.09.2015.

99182078 Da bi Trebinje izraslo u pravi turistički grad potrebni su mu investitori, a prvu priliku da ih privuče grad će imati sutra i prekosutra, kada će ugostiti 120 investitora na Velikoj investicionoj konferenciji koju organizuje Fondacija Konrad Adenauer.
„Želim da se zahvalim direktoru fondacije gospodinu Dumelu koji je došao na tu ideju i istrajao. Trebinje će imati skup kakav se nije desio do sada u Bosni i Hercegovini, na kome će se lokalna zajednica ali i naši susjedi predstaviti investitorima“,
rekao je gradonačelnik Slavko Vučurević.
Predstavici Spoljnotrgovinske komore Njemačke i Njemačke ambasade, predstavnici ove fondacije, privatnih preduzeća i međunarodnih fondova i organizacija koji investiraju na području Bosne i Hercegovine stići će u Trebinje – najavljuje gradonačelnik. Na domaćinu je da ovu priliku iskoristi na pravi način.
„Trebinje će predstaviti ono što ima i nudi potencijalnim investitorima ali i naše razvojne planove. Pokušaćemo privući prije svega njemačke investitore“,
kaže Vučurević.
Osim domaćina na konferenciji će se predstaviti i gradovi iz Crne Gore , moguće i iz Hrvatske, pa je prema riječima gradonačelnika Trebinja to prilika da se susjedi povežu u zajedničku ponudu i zajedno privuku investitore.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: