Radovi na uređenju stadiona kod OŠ Sv. Vasilije Ostroški i MZ Hrupjela | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radovi na uređenju stadiona kod OŠ Sv. Vasilije Ostroški i MZ Hrupjela

Izvor: Grad Trebinje | Datum:11.06.2019.

Radovi na uređenju stadiona kod  O.Š. "Sveti Vasilije Ostroški" i stadiona kod MZ Hrupjela, u okviru kojih će biti postavljena zaštitna ograda, novi koševi i golovi te urađeno iscrtavanje terena, otpočeli su danas.

Radovi su dio aktivnosti projekta za suzbijanje nasilja i devijantnih ponašanja kod navijača koji sprovode Centar za socijalni rad Trebinje i Forum mladih iz Trebinja, uz finansijsku podršku Međunarodne organizacija za migracije IOM.

Izvođač radova je preduzeće "Radnik" iz Trebinja, a kako su saopštili iz Centra za socijalni rad, pomoć u izvođenju radova će na volonterskoj osnovi pružiti i navijači Crvene Zvezde i Partizana iz Trebinja, kako bi promovisali kulturu korektnog sportskog ponašanja i navijanja bez nasilja.

U okviru istog projekta, planirane su i dvije radionice čiji će predavači biti čelnici poznatih klubova. Radionice imaju za cilj da okupe navijače u jedinstvenom nastojanju - da navijaju fer i korektno.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: