U Grad Sunca stigli novi gosti – više od 500 radnika sportskih susreta Sindikata uprave Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Grad Sunca stigli novi gosti – više od 500 radnika sportskih susreta Sindikata uprave Srpske

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.06.2019.

Turističko-sportsko-rekreativni kompleks “Grad Sunca” ugostio je novih 500 gostiju-članova Sindikata uprave Republike Srpske, koji će do nedjelje, po prvi put u Trebinju, organizovati svoje 8. radničke susrete.

Predsjednik ovog Sindikata Božo Marić rekao je da mu je drago što se ovogodišnji susreti članova sindikata na čijem je čelu organizuju baš u Trebinju, ističući da se nada da će njihov četvorodnevni boravak proteći u najboljem redu.

On je kazao da kroz ove radničke susrete, na svojevrstan način, promovišu sve vrijednosti Republike Srpske, zbog čega su se odlučili da ovogodišnje druženje organizuju u jednom od najboljih kompleksa ove vrste u Srpskoj.

“Već danas smo krenuli u pripremu narednih igara i regionalnih susreta jugoistočne Evrope, koji će naredne godine biti organizovani u upravo u ovom prelijepom ‘Gradu Sunca’”, naveo je Marić.

Prema njegovim riječima, odabir Trebinja za ovogodišnju destinaciju radničkih igara izazvao je veće interesovanje radnika uprave nego ranijih godina.

Goste Trebinja pozdravio je i domaćin – gradonačelnik Mirko Ćurić, koji im je poželio ugodan boravak i lijepo druženje u najjužnijem gradu Republike Srpske.

On je istakao da mu je drago što su u “Grad Sunca” došli radnici iz brojnih opština i gradova iz Srpske.

“Ovdje imamo sve kapacitete za održavaženje radničih igara. Nadam se da ćete, kao i radnici vodovoda, iz Trebinja ponijeti naljepše uspomene. Želim vam da pobijedi najbolji i da igre proteknu u fer atmosferi sa dosta sportskog uspjeha, zabave i novih prijateljstava”, naveo je Ćurić.

U proteklih desetak dana “Grad Sunca” je ugostio više od 1.200 učesnika radničkih sportskih igara iz cijele Republike Srpske, čime je ovaj kompleks još jednom potvrdio da postaje centar kongresnog turizma Srpske.

“I u nastavku ljetne sezone naši smještajni kapaciteti su popunjeni. Sezonu dočekujemo spremno i već 15. juna otvaramo novu sezonu u akva i dino parku. I ove godine ovaj kompleks će biti centar najbolje zabave i druženja u region”, naveli su u agenciji “BAM Konsulting”.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: