Boravak u prirodi za šezdeset srednjoškolaca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Boravak u prirodi za šezdeset srednjoškolaca

Izvor: Radio Trebinje | Datum:16.06.2019.

Šezdesetoro srednjoškolaca iz Trebinja boraviće deset dana u Izviđačkom eko centru „Ušće“, u okviru projekta „Povratak prirodi“ koji provodi Sportsko društvo „Leotar“ uz pokroviteljstvo Grada Trebinja.

Mladi na Ušće stižu danas, a programom boravka u prirodi, napominju u organizaciji, planirane su različite izviđačke i planinarske aktivnosti, streljaštvo, edukativna predavanja i radionice iz oblasti pružanja prve pomoći, ekologije i zaštite, podizanja ekološke svijesti, liderstva, timskog rada i slično.

Srednjoškolci će biti podijeljeni u dvije grupe, čije su vođe treneri Sportskog društva „Leotar“, a opremu za planirane aktivnosti pokrovitelj je obezbijedio za sve učesnike.

Rad sa učesnicima povjeren je organizacijama civilnog društva i javnim ustanovama, a to su Odred izviđača Trebinje, Planinarsko društvo „Vučji zub“, Streljački klub „Leotar RVI“, Gradska organizacija Crvenog krsta, JU „Ekologija i bezbjednost“ i Udruženje građana „OAZA“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: