Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:17.06.2019.

Javno preduzeće „Radnik“ zvanično je počelo sa radom krajem februara 2017. godine. U okviru svoje djelatnosti za koju je registrovano JP „Radnik“, akcenat je stavljen na izvođenje građevinskih, fasadnih, molerajskih radova kao i usluge čišćenja i održavanja, za koju su njihovi klijenti posebno zainteresovani. Jedan od razloga osnivanja jeste pružanje usluga trećim licima, što preduzeću daje komercijalni karakter.

O uslugama koje pružaju, razlozima osnivanja, o njihovom komercijalnom, ali i humanitarnom radu ovog jutra govorio je direktor JP "Radnik" Danijel Rašović.

Za izgled voditeljke ovoga jutra pobrinuo se butik #DamaFashion koji se nalazi u ulici Trebinjskih brigada bb, posjetite ih i pronađite neku lijepu kombinaciju za uspješan početak nove radne sedmice.

Uspješan rad žele vam i: Apoteke Belladonna - Trebinje, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Sam-Tex Company, Klub089, Bar2000, Lotex, TRIAL doo, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: