Titova vila na Tjentištu uskoro u novom ruhu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Titova vila na Tjentištu uskoro u novom ruhu

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:17.06.2019.

Vila Josipa Broza Tita uskoro će zasijati u nekadašnjem sjaju. Naime, Udruženje građana i privrednika Hercegovine, na čelu sa predsjednikom Rodoljubom Draškovićem, došlo je na ideju da iz pepela podigne ovaj, nekada veoma posjećen objekat.

Još uvijek nije poznato koliko će sredstava biti neophodno za rekonstrukciju Titove vile, ali prvi radovi na raščišćavanju terena počeli su već danas.

Planirano je da objekat bude u službi svih posjetilaca i da se koristi, prije svega, u turističke svrhe. Ono što je gospodin Drašković istakao, a što je veoma bitno, jeste da će Titova vila raditi i biti u vlasništvu Nacionalnog parka Sutjeska, u čijem se kompleksu i nalazi.

Dejan Pavlović, direktor NP Sutjeska izrazio je zahvalnost što je Udruženje građana i privrednika na čelu sa Rodoljubom Draškovićem prepoznalo značaj obnove ovog turističkog mjesta. Obnova Titove vile će mnogo značiti za Tjentište, ali i čitavu Republiku Srpsku i sveopštu turističku ponudu, kaže Pavlović.

Ovoj posjeti je prisustvovao i Luka Petrović, generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: