Servisne informacije za 19. jun 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 19. jun 2019. godine

Izvor: HERCEG RTV | Foto: HERCEG RTV | Datum:19.06.2019.

Servisne informacije za srijedu, 19. Jun

Snabdijevanje grada vodom uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom uredno, s  tim da potrošači koji se napajaju električnom energijom sa dalekovoda Aleksina međa, nemaju struju, zbog sinoćnjeg kvara, ekipe su na terenu i rade na otklanjanju kvara. U toku dana su najavljena i povremena isključenja, kako bi se otklonili kvarovi.

U ambulanti HMP obavljeno je 35 pregleda u ambulanti i 17 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu nije bilo beba, u porodilištu u Foči rođena su tri dječaka, dok u porodilištu u Nevesinju u protekla 24 časa nije bilo novorođenih beba.

Vatrogasci nisu imali intervencija.

Iz Hercegovina puteva javljaju da su svi putevi u Hercegovini ovog jutra prohodni, a radi se i na redovnom održavanju putnih pravaca.

U PU Trebinje nije bilo evidentiranih prekršaja.

Temperature ovoga jutra su sljedeće: Trebinje 19 stepeni, vlažnost vazduha 76%, vazdušni pritisak 984 milibara, a duva sjeverni vjetar brzinom od 2-5 metara u sekundi, palo je 10 litara kiše; Bileća 17 stepeni, pao je 1 litar kiše, Nevesinje 16 stepeni, pala su 4,5 litara kiše; Gacko 13 stepeni, pala su 3 litra kiše, Čemerno 13 stepeni i u protekla 24 časa nije bilo padavina.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: