Vigemark na javnoj debati danas u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vigemark na javnoj debati danas u Nevesinju

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:20.06.2019.

Šef Delegacije Evropske unije u BiH i specijalni predstavnik EU, ambasador Lars-Gunar Vigemark, biće domaćin pete javne debate o izazovima i mogućnostima procesa pristupanja EU, koja će se održati u četvrtak, 20. juna u Nevesinju, u Domu kulture „Nebojša Glogovac“ sa početkom od 12:15 časova.

Javne debate se organizuju širom BiH u okviru projekta „PrEUzmi inicijativu“ koji je pokrenula Kancelarija specijalnog predstavnika Evropske unije u Bosni i Hercegovini.

Na događaju se očekuje učešće preduzetnika, privrednika, organizacija civilnog društva, mladih i drugih predstavnika lokalne zajednice.

Prisutni će imati priliku da nakon debate prisustvuju informativno-edukativnom sajmu na kojem će biti predstavljeni projekti koje finansira EU, a koji direktno doprinose ekonomskom i održivom razvoju lokalnih zajednica u BiH.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: