Servisne informacije za 22. jun 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 22. jun 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:22.06.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 22.06.2019. godine.

Zbog radova na vodovodnoj mreži, u naselju Gorica, u ulici Nikšićki put, na potezu od Mejtefa do raskrsnice za Osnovnu školu „Sveti Vasilije Ostroški“, danas će, od 8 do 12 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, saopšteno je iz Vodovoda Trebinje. Iz ovog preduzeća pozvali su potrošače da pripreme neophodne zalihe vode. Pri dolasku vode može doći do pojave prolaznog zamućenja, pa se preporučuje da se prva voda prije upotrebe ispusti na slavinama. Dodatne informacije – na telefon dežurne službe Vodovoda 059-223-834.

U ambulanti hitne pomoći obavljeno je 35 pregleda i 10 intervencija na terenu.

Vatrogasci su imali jednu tehničku intervenciju, spiranje puta.

U trebinjskom i nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda za protekla 24 časa.

Magistralni i regionalni putevi su prohodni, a saobraćaj se odvija bez vanrednih ograničenja. Stanje na putevima i graničnim prelazima pratite na servisu GPOko.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je evidentirano jedno krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“; evidentirana su i dva narušavanja javnog reda i mira u Gacku, a dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode u Trebinju koje su za posljedicu imale lakše povrijeđena lica.

U Trebinju su jutros u 7:00 časova izmjerena 22 stepena, vlažnost vazduha 67%, vazdušni pritisak 985 milibara, duvao je sjeverni vjetar brzinom od 1-4 metra u sekundi, u Bileći jutros 21 stepen, Nevesinje 19 stepeni, Gacko 17 stepeni i Čemerno 16 stepeni.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: