Bileća: Po prvi put održana „Konferencija beba“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Po prvi put održana „Konferencija beba“

Izvor: Opština Bileća | Datum:24.06.2019.

U Bileći je po prvi put održana „Konferencija beba“. Za ovu konferenciju bilo je prijavljeno 119 mališana uzrasta do dvije godine. 

 

Staša Budalić najmlađa je, a Aleksa Čorlija najstarija prijavljena beba učesnik Konferencije. Tara Milović beba je sa najviše braće i sestara. 
U okviru programa recitacije i plesne koreografije izvodili su mališani iz Dječijeg vrtića „Budućnost“, a djecu je obradovao i nastup Klovna. Na kraju programa priređena je i modna revija haljinica i suknjica iz svečanijeg programa „Pčelice Maje“. Modele su nosile male manekenke- djevojčice od dvije do osam godina.
Domaćini i organizatori bili su Kulturno sportski centar Bileća i Turistička organizacija opštine Bileća. 
Konferencija beba održala se pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice omladine i sporta Republike Srpske i Opštine Bileća.
Druženje beba podržali su i brojni sponzori zahvaljujući kojima je podjeljeno preko 60 vrijednih nagrada.
Najljepše crteže nastale na radionici Dječijeg vrtića nagradila je knjižara „Globus“. Konferencija beba 2019.godine biće održana u 39 opština u Republici Srpskoj, u periodu od 22.juna do 12.jula.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: