Servisne informacije za 25. jun 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 25. jun 2019. godine

Izvor: Herceg tv | Datum:25.06.2019.

Servisne informacije za utorak, 25,06.2019. godine

Snabdijevanje grada vodom  ovog jutra je uredno.

Iz Elektro Hercegovine najavljuju radove na trafo stanici Abazovina 2, tako da potrošači u ulicama Popi i Miloša Obilića neće imati napajanje električnom energijom u vremenu od 8.00 do 13.oo časova.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljena su 33 pregleda u ambulanti i 17 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 časa nije rođena nijedna beba, dok je u porodilištu u Nevesinju rođena 1 djevojčica.

Vatrogasci su imali dvije intervencije: gašenje trave u polju u Konjskom i spiranje bazena u Bregovima.

Stanje na putevima u Hercegovini ovog jutra je redovno, a izvode se radovi na održavanju putnih pravaca.

Iz Policijske uprave Trebinje javljaju da su evidentirana dva krivična djela, jedno u Trebinju i jedno u Gacku, te četiri saobraćajne nezgode u Trebinju (u jednoj su zabilježene posljedice po lica, a ostale tri su prošle sa manjom materijalnom štetom).

Temperature ovog jutra su sljedeće: Trebinje 23 stepena, vlažnost vazduha 64%, vazdušni pritisak 986 Mb, duva istočni vjetar 1-3 metra u sekundi. U Bileći u isto vrijeme 24 stepena, u Nevesinju 20 stepeni, u Gacku 19 stepeni i na Čemernu 15 stepeni.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: