Lets dens putuje na Evropsko čirliding prvenstvo u Rusiju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Lets dens putuje na Evropsko čirliding prvenstvo u Rusiju

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:26.06.2019.

Plesni klub Lets dens putuje danas u Rusiju na Evropsko čirliding prvenstvo koje se od 28. do 30. juna održava u Sankt Peterburgu.

Na ovom eminentnom takmičenju koje organizuje Evropski čirliding savez, Čirliding savez BiH predstavljaće članice nevesinjskog plesnog kluba Anastasija Kovačević i Ivana Radić.

Evropsko takmičenje sportskih navijačica u Rusiji okupiće preko 2500 takmičara sa 146 timova iz 24 zemlje, a nastupiće sa 196 koreografija u 20 disciplina.

Trener nevesinjskog kluba, Saša Brenjo izrazila je nadu da će predstavnice Lets densa dostojno predstavljati državu i zahvalila se sponzorima, Oštini Nevesinje, Bolnici Nevesinje, Elektroprivredi RS i HET-u koji su omogućili da otputuju na ovo takmičenje.

Članovi plesnog kluba Lets dens imali su lijepu uvertiru za Rusiju, pošto su proteklog vikenda na Mediterranean Best Dance-Bar Openu osvojili drugo mjesto. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: