Turistički vozić od ponedjeljka dostupan svim zainteresovanim turistima i građanima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistički vozić od ponedjeljka dostupan svim zainteresovanim turistima i građanima

Izvor: Herceg tv | Datum:29.06.2019.

Nova atrakcija - turistički voz, danas je vozio probnu vožnju ulicama našeg grada i na taj način se pripremio za ponedjeljak, od kada će biti dostupan svima koji su zainteresovani za vožnju ovim prevoznim sredstvom.

Prema riječima Marka Vučurevića, planirano je da vozić bude u funkciji u toku turističke sezone, ali i tokom cijele godine u skladu sa vremenskim prilikama. Vožnjom turističkog voza biće obuhvaćene sve važne lokacije u gradu, tako da će svi oni koji su zainteresovani za laganu vožnju moći da uživaju u ljepotama Trebinja. Cijene karata su različite u zavisnosti od toga da li su u pitanju turisti ili domaći stanovnici, odrasli turisti će za vožnju morati da izdvoje 6 KM, a djeca 4 KM, dok će Trebinjci imati pospust od 50%.

Iako je danas samo probna vožnja, mnogi su bili zainteresovani i raspitivali su se o putanji kojom će voz saobraćati, kao i za cijene koje će morati da plate za jednu vožnju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: