Vjetar proširio požar ka Mirilovićima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vjetar proširio požar ka Mirilovićima

Izvor: SRNA | Datum:02.07.2019.

Visoka temperatura i vjetar pogodovali su danas širenju požara prema selu Mirilovići u okolini Bileće i vatra se približila kućama na oko 1.000 metara, ali još nema opasnosti po stambene objekte, rekao je Srni komandir bilećke Vatrogasne jedinice Radomir Radmilović.

"Bilećki vatrogasci još nisu intervenisali na požarištu zbog nepristupačnog terena, ali su izlazili u izviđanje i prate situaciju", naveo je Radmilović.

Zamjenik starješine Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje Neđo Ćuk rekao je da su trebinjski vatrogasci danas intervenisali na području sela Vlaška u okolini grada, ali da za sada nema opasnosti po stambene i pomoćne objekte.

U gašenju požara trebinjskim vatrogascima pomogli su i mještani.

Požar na području planine Viduša, između Bileće i Trebinja, izbio je prije dva dana, a sumnja se da je uzrok ljudski faktor, pa su vatrogasci još jednom apelovali na stanovništvo da ne pali vatru na otvorenom.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: