Servisne informacije za 03. jul 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 03. jul 2019. godine

Izvor: Herceg tv | Datum:03.07.2019.

Servisne informacije za srijedu 3. jul 2019. godine

Snabdijevanje grada vodom ovog jutra je uredno.

Napajanje grada električnom energijom , takođe, je uredno i nema najavljenih isključenja.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljeno je 36 pregleda u ambulanti i 8 kućnih posjeta.

U trebinjskom i fočanskom porodilištu nije bilo novorođenih beba, dok su u porodilištu u Nevesinju rođene 4 bebe, 2 dječaka i 2 djevojčice.

Vatrogasci su imali dvije intervencije na lokalizaciji požara u okolini Trebinja.

Stanje na putevimaovoga jutra u Hercegovini je redovno, nama zastoja, a izvode se radovi na redovnom održavanju saobraćajnica. Stanje na GP možete pratiti na našem sajtu u okviru rubrike GP OKO.

U Policijskoj upravi Trebinje evidentirano je 1 krivično djelo nasilje u porodici u Trebinju, koje je imalo smrtnu posljedicu po jedno lice, a evidentirana je 1 saobraćajna nezgoda, takođe, u Trebinju u kojoj su 2 lica zadobila lakše tjelesne povrede.

Tremerature izmjerene u 07.00 časova imale su sljedeće vrijednosti: Trebinje 25 stepeni, vlažnost vazuha 46%, vazdušni pritisak 983 milibara, a duva sjeverni vjetar od 2 metra u sekundi; Bileća 23 stepena; Nevesinje 20 stepeni; Gacko 18 stepeni; Čemerno 18 stepeni.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: