Noć istraživača sutra na FPM | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Noć istraživača sutra na FPM

Datum:24.09.2015.

U petak 25. septembra 2015. godine sa početkom u 17.00 časova na Fakultetu za proizvodnju i menadžment u Trebinju održaće se manifestacija pod nazivom „Noć istraživača“.

Noć istraživača sutra na FPMU organizaciji ministarstva nauke i tehnologije Vlade Republike Srpske i Fakulteta za proizvodnju i menadžment Trebinje,, ova manifestacija se održava već četri godine unazad, a ove godine proslavlja svoj jubilej – desetu godinu obilježavanja širom Evrope.

Ovim putem pozivamo sve učenike, mlade istraživače, zainteresovane institucije, firme, udruženja, organizacije i pojedince da se prijave za učešće u najvećoj i najzabavnijoj noći nauke. U skladu sa ovogodišnjim sloganom Noći istraživača – ‘Započni lančanu reakciju’, ‘sudarite’ publiku sa vašim istraživačkim radom, te izazovite reakciju pozitivnih društvenih promjena.

Posjetiocima će biti predstavljeno mnoštvo zabavno-informativnih sadržaja čiji je cilj svima približiti rad istraživača kroz različite interaktivne eksperimente i predavanja, te pokazati nam koliko je nauka zapravo uzbudljiva i važna za nas, i koliko je značajno ulaganje u nauku.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: