Ekologija i bezbjednost: Obavještenje za javnost | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ekologija i bezbjednost: Obavještenje za javnost

Izvor: Herceg tv | Foto: HERCEG TV | Datum:04.07.2019.

„Poštovani sugrađani, na osnovu dopisa iz ZP „Hidroelektrane na Trebišnjici“ a.d. Trebinje, obavještavamo vas da će u nedjelju, 07.07.2019. godine, u periodu od 7 do 9 časova, doći do prekida ispuštanja vode u riječno korito sa brane Gorica, zbog potrebe redovnog održavanja kola za navodnjavanje i zahvata za pumpne stanice, zbog čega će se nivo vode u koritu smanjiti.

Po isteku ovog perioda (u 9 časova) počeće se sa ponovnim postepenim ispuštanjem vode u riječno korito do maksimalnog protoka od 45 m3/s, što će za posljedicu imati ponovno podizanje nivoa rijeke. 

Apelujemo na sve korisnike voda i stanovništvo koje boravi na rijeci i oko korita rijeke da, zbog lične sigurnosti i mogućih nepredviđenih okolnosti, u ovom periodu ne obavljaju nikakve aktivnosti u blizini riječnog korita i u samom koritu rijeke“, saopšteno je iz Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Trebinje. 



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: