Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Datum:08.07.2019.

Plesni klub "We dance" iz Gacka nedavno je učestvovao na Evropskom prvenstvu iz čirlidinga u Sankt Peterburgu. Na ovom prestižnom takmičenju duo hip hop koreografijom uspjeli su da se plasiraju među deset najboljih ekipa, i tako obezbijede učešće na Svjetskom prvenstvu, koje će u aprilu sljedeće godine biti održano na Floridi. O odlasku na Evropsko prvenstvo, brojnim osvojenim medaljama i o samom klubu ovoga jutra razgovaramo sa direktorom, koreografom i trenerom PK "We dance" Emilijom Stojanović.

Ugodan početak radne sedmice žele Vam sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino": Dama Fashion, Apoteke Belladonna - Trebinje, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Sam-Tex Company, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL doo, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: