Servisne informacije za 10. jul 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 10. jul 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:10.07.2019.

Servisne informacije za srijedu, 10. jul 2019.

Snabdijevanje Trebinja vodom ovog jutra je uredno.

Iz Elektro Hercegovine nam javljaju da zbog kvara na elektromreži bez napajanja ovog jutra su potrošači koji se električnom energijom napajaju sa dalekovoda Crnač i Zupci.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljeno je 27 pregleda u ambulanti i 5 kućnih posjeta.

U porodilištima u Trebinju i Foči nije bilo novorođenih beba, dok je u porodilištu u Nevesinju u protekla 24 časa rođena 1 djevojčica.

 Vatrogasci su imali jednu tehničku intervenciju.

Putevi u Hercegovini ovog jutra su prohodni, saobraćaj se odvija redovno po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, stoga se preporučuje oprez u saobraćaju, a takođe na putevima se izvode i redovni radovi na održavanju putnih pravaca.

U Policijskoj upravi Trebinje evidentirano je jedno krivično djelo u Trebinju napad na službeno lice prilikom obavljanja službene dužnosti, te 2 saobraćajne nezgode u Trebinju, koje su prošle samo sa materijalnom štetom.

Temperature izmjerene ovog jutra su sljedeće: Trebinje 20 stepeni, vlažnost vazduha 76%, vazdušni pritisak 978 milibra, duva sjeverni vjetar od  1 metra u sekundi, palo je 33,5 litara kiše; Bileća 19 stepeni, pala su 22 litra kiše; Nevesinje 15 stepeni, palo je 36 litara kiše; Gacko 15 stepeni, palo je 11,5 litara kiše; Čemerno 12 stepeni i pala su 34,5 litara kiše.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: