Servisne informacije za 11. jul 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 11. jul 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:11.07.2019.

Servisne informacije za četvrtak, 11. jul 2019. godine.

Snabdijevanje Trebinja vodom ovog jutra je uredno.

Obavještavaju se potrošači električne energije koji se snabdijevaju preko TS Seferovac, da će zbog izvođenja radova od strane ZP „Elektro – Hercegovine“ a.d. Trebinje, doći do prekida napajanja električnom energijom dana 11.07.2019. u vremenu od 08:00 do 09:00 časova. Mole se potrošači da imaju razumijevanja za navedeno beznaponsko stanje.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljeno je 33 pregleda u ambulanti i 16 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu je rođena jedna djevojčica.

Vatrogasci su imali dvije intervencije, jedna intervencija na Ivanici, udes, i spiranje ulja na putu.

Putevi u Hercegovini ovog jutra su prohodni, saobraćaj se odvija redovno po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, stoga se preporučuje oprez u saobraćaju, a takođe na putevima se izvode i redovni radovi na održavanju putnih pravaca.

U Policijskoj upravi Trebinje evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira (u Trebinju i Nevesinju), a dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda u Gacku koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

Temperature izmjerene ovog jutra su sljedeće: Trebinje 18 stepeni, vlažnost vazduha 51%, vazdušni pritisak 980 milibra, duva istočni vjetar od 1 metra u sekundi, palo je 0,2 litra kiše; Bileća 16 stepeni, palo je 15 litara kiše; Nevesinje 14 stepeni, palo je 13,5 litara kiše; Gacko 13 stepeni, palo je 12 litara kiše; Čemerno 7 stepeni i palo je 6,5 litara kiše.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: