Laketa - Šiljegović: Dobra saradnja policije i lokalne uprave | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Laketa - Šiljegović: Dobra saradnja policije i lokalne uprave

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:25.09.2015.
Stanje bezbjednosti na području opštine Nevesinje je povoljno, a saradnja policije i lokalne uprave je na zavidnom nivou – konstatovano je da današnjem sastanku načelnika opštine Momčila Šiljegovića i načelnika Centra javne bezbjednosti Trebinje Žarka Lakete. Razgovarano je i o drugim problemima lokalne zajednice i preventivnim akcijama policije.Sastanku su prisustvovali  zamjenik načelnika Momčilo Vukotić i komandir i zamjenik komandira Policijske stanice Nevesinje Slavenko Lučić i Siniša Laketa.

Načelnik opštine Momčilo Šiljegović je ocijenio da lokalna uprava i Policijska stanica odlično sarađuju. Prenio je sve češće zahtjeve građana da se ponovo uspostave stanična odjeljenja policije u Zijemljima i Luci uz ocjenu da bi to doprinijelo poboljšanju bezbjednosne situacije u opštini.

Načelnik CJB Trebinje Žarko Laketa  obećao je da će sa ministrom unutrašnjih polova RS Draganom Lukačem razgovarati o mogućnostima oživljavanja staničnih odjeljenja. Najavio je da će za desetak dana organizovati novi sastanak sa vodećim ljudima nevesinjske opštine i načelnikom opštine Istočni Mostar Radovanom Palavestrom.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: