Opština Nevesinje počela sanaciju Tople ulice | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Opština Nevesinje počela sanaciju Tople ulice

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:11.07.2019.

Opština Nevesinje počela je rekonstrukciju i sanaciju Tople ulice. Za ovaj projekat obezbijeđeno je 180.000 KM budžetskih sredstava, a radove izvodi preduzeće „HP investing“. Saobraćajnica koju su pored mještana nastanjenih u Toploj ulici i Brežinama koristili i stanovnici Biograda i Udrežnja, bila je u lošem stanju i zahtijevala je temeljnu sanaciju.

Kako je pojasnio načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Slobodan Šiljegović projektnom dokumentacijom predviđeno je postavljanje 1430 metara novog asfalta, s tim da će 680 metara biti širine pet metara, a 750 metara širine tri metra. Šiljegović kaže da će paralelno raditi i 200 metara oborinske kanalizacije koja će biti priključena na postojeći oborinski sistem opštine.

Za rekonstrukciju i sanaciju gradskih, prigradskih i lokalnih saobraćajnica opština Nevesinje je prošle godine izdvojila 780.000 KM.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: