Šampion nije zaboravljen: Decenija od smrti Miloša Mrdića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Šampion nije zaboravljen: Decenija od smrti Miloša Mrdića

Izvor: Radio Trebinje | Datum:17.07.2019.

Na desetogodišnjicu od tragične smrti Miloša Mrdića, jednog od najvećih talenata džudo sporta na ovim prostorima, učesnici kampa Džudo saveza RS, porodica i prijatelji posjetili su danas njegovu vječnu kuću i položili cvijeće.

Ispred Džudo saveza Siniša Đukić je izrazio poštovanje za izuzetne rezultate koje je ostvario Miloš Mrdić i poručio da će Džudo savez RS čuvati sjećanje na ovog talentovanog džudistu.

Svjetski vicešampion iz Pariza 2011. godine Srđan Mrvaljević ističe da je Miloš plijenio jednom mirnoćom, staloženošću koju je pokupio iz porodice a na tatamiju je bio nesvakidašnji talenat koji je nagovještavao visoke domete.

„Bio je vedar, čio, veseo, jednostavno je plijenio svojom dobrotom a za njega kao džudista mogu samo da kažem da je išao stazom najvećih šampiona“, dodaje evropski šampion iz Istanbula 2011. godine Amel Mekić.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: