Trebinje: Promotivna žurka 'LAKE FESTA' u 'UNDERGROUNDU' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Promotivna žurka 'LAKE FESTA' u 'UNDERGROUNDU'

Izvor: Herceg tv | Datum:24.07.2019.

Svi ljubitelji dobre muzike i "LAKE FESTA", moći će sutra, 25.07, da uživaju u trebinjskom "Underground rock baru", koji organizuje promotivnu žurku u susret ovom festivalu.  

Najveći crnogorski rok festival "LAKE FEST" se ove godine održava od 8. do 10. avgusta u Nikšiću na Krupačkom jezeru. Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan besplatan prostor za kamp. Vođeni iskustvom od prethodnih godina, kada su kamperi dolazili i prije samog datuma održvanja festivala, ove godine će kamp biti u potpunosti tehnički pripremljen 07. avgusta.
Takođe, ove godine će biti organizovano i takmičenje “LAKE FEST izrazličitog ugla IV” za izradu najboljeg aftemovie filma festivala. Pravo učešća imaju svi mladi i kreativni ljudi iz Crne Gore, regiona i svijeta.

I ove godine na "LAKE FESTU" nastupiće zvučna imena iz svijeta muzike, a Željko Bebek, Ibrica Jusić, TBF, Bombaj štampa, Kerber, samo su neki od odličnih izvođača, koji će se potruditi da za sve posjetioce ovogodišnji festival bude nezaboravan...

A kao uvertira u odlične festivalske svirke je i trebinjska promotivna žurka u "Undergroundu". 

Dobro došli!





Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: