PROSVJETA U HUMANITARNOJ AKCIJI: Novčana sredstva za Marka Spaića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PROSVJETA U HUMANITARNOJ AKCIJI: Novčana sredstva za Marka Spaića

Datum:29.09.2015.

Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta“ Trebinje, njeni organi, radna tijela i članovi uručili su novčanu pomoć za liječenje našeg sugrađanina Marka Spaića koji boluje od hemofilije, a kome je potrebno 100.000 evra za operaciju koljena u Sloveniji, kao i za lijekove koje bi morao da uzima svaki dan, a koštaju 1.000 evra.

marko-spaic

Rajko Tanasijević, sekretar trebinjske „Prosvjete“ Trebinje, kaže da je ovo prva humanitarna akcija od kako je ovo Društvo obnovilo svoj rad prošle godine, te da je ponosan što su članovi pokazali da imaju veliko srce i da su spremni da pomognu drugima u nevolji, što su, kako je rekao, to i dokazali ovom humanom akcijom.

„Nadam se da će ova naša skromna pomoć našem Marku bar malo značiti. Zamolićemo i ostale odbore Prosvjete kako u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Republici Srbiji, tako i odbore koji postoje u Austriji, Francuskoj i drugim državama da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i pomognu Marku“, rekao je Tanasijević.

Svi oni koji žele da pomognu Marku to mogu da učine uplatom novca na žiro račun kod Rajfajzen banke: (BAM) 16102 000 000 000 98, poziv na broj 092 005 133 01, na ime Marko Spaić, sa naznakom “za liječenje”


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: