GACKO: Okupili se poslije 30 godina na proslavi mature | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

GACKO: Okupili se poslije 30 godina na proslavi mature

Izvor: Gatački vremeplov | Datum:04.08.2019.

Četvdeset i prva generacija maturanata SŠC u Gacku obilježila je značajan jubilej- 30 godina od završetka srednje škole i proslavila 30 godina mature ( 1989- 2019).

Na proslavu se odazvallo 40 učenika te generacije i 7 profesora koji su predavali ovoj generaciji.

Okupljanje je, kao i prijem za maturante ove generacije je organizovano u srednjoj školi.
Maturante su primili i dočekali sadašnji direktor Saša Purović, kao i razredne starješine ove generacije profesori: Radoslav Mučibabić i Mirjana Nenadić. Direktor je za maturante priredio koktel, održan je školski čas, izvršena prozivka nekadašnjih učenika ove škole.
Maturanti su obišli školu i upoznali se sa sadašnjim radom i aktivnostima SŠC.

Evociranje školskih uspomena i druženje je nastavljeno u salonu “Karmen" u Avtovcu, gdje su maturante prigodnim obraćanjem pozdravili, ispred maturanata Radojica Antunović i Danka Šuković Kekić, a ispred profesora Miloš Šuković i sadašnji direktor SŠC Saša Purović.
U toku dana delegacija maturanata je posjetila groblja gdje su sagranjeni profesori i učenici koji nisu među živima i položila cvijeće. Organizatori kažu da je ovo već postalo tradicionalno okupljanje ove generacije i već najavljuju novo okupljanje i proslavu 35 godina mature.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: