PREMIJER VIŠKOVIĆ OTVARA NEVESINJSKU OLIMPIJADU, VLADA RS IZDVOJILA 20.000 KM ZA OČUVANJE TRADICIJE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PREMIJER VIŠKOVIĆ OTVARA NEVESINJSKU OLIMPIJADU, VLADA RS IZDVOJILA 20.000 KM ZA OČUVANJE TRADICIJE

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:10.08.2019.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković svečano će otvoriti 144. Nevesinjsku olimpijadu, najavljeno je iz opštine Nevesinje. Prethodno će održati radni sastanak sa opštinskim rukovodstvom.

Prepoznajući značaj manifestacije za očuvanje kulturnog nasljeđa i tradicije Hercegovine, Vlada RS je za ovogodišnju Nevesinjsku olimpijadu izdvojila 20.000 KM.

Program svečanog otvaranja 144. Nevesinjske olimpijade na Trgu slobode počinje u 21 čas. Biće u znaku izvornosti i tradicije nevesinjskog kraja. Specijalni gost programa je humorista Milan Pavlović. Najavljen je i vatromet.

Centralni događaj svetovine viteštva biće održan u nedjelju na Bratačkom lugu. Najviše interesovanja vlada za konjičke trke. Organizacioni odbor je proteklih dana primio veliki broj prijava, posebno za Veliku trku tako da ljubitelje konjičkog sporta očekuje istinski užitak.

Tokom ovogodišnje Nevesinjske olimpijade biće priređeno takmičenje u rekordne 53 discipline.

 



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: