Dobro jutro Hercegovino (VIDOE) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDOE)

Izvor: HERCEG TV | Datum:10.08.2019.

U subotnjem izdanju jutarnjeg programa Herceg tv "Dobro jutro Hercegovino" gledali ste:
- Sa gostima u studiju razgovarali smo o gimnastici i "Ljetnoj školi sporta" u kojoj trenutno gimnastičari borave; Zašto trenirati gimnastiku i šta se na treninzima može naučiti rekle su nam Gordana Grahovac, trener GK "Spartak" iz Banjaluke, i njegove članice Atina Lukač i Dunja Lakić;
- Sa nama je ovog jutra bio i Srđan Radanović, urednik zabavnog programa RTRS, koji je našim gledaocima podijelio karte za predstojeći koncert Lepe Brene;
- Donijeli smo vam priču o tome kako visoke temperature negativno utiču na pčele;
- Naša kolegica Dragana Mihić razgovarala je sa direktorom ERS Lukom Petrovićem o navodnoj prodaji Elektroprivrede RS;
- Ove subote iz Agrarnog fonda Trebinje šalju nove korisne savjete;
- Crkva na Aleksinoj međi proslavila je Svetog Pantelejmona, naša ekipa je bila tamo i zabilježila kako je bilo na obilježavanju ovog dana.

Ugodan ostatak vikenda žele vam sponzori jutarnjeg programa:Dama Fashion, Apoteke Belladonna, Dineco namjestaj, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Sam TeCompany, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Mjenjačnice Nebac, Knjižara Glorija, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: